Budget Mobiel onbeperkt internet

budget mobielBudget Mobiel is de enige “kleine” provider die op deze website vermeld wordt. Het bedrijf heeft niet zoals Tele2, T-Mobile, Vodafone en KPN een licentie voor een eigen mobiel netwerk. In plaats van een eigen licentie kiest Budget Mobiel ervoor om gebruik te maken van uiterst betrouwbare netwerk van KPN. Deze manier van werken, waarbij een netwerk van een ander bedrijf gebruikt word, staat bekend als een MVNO; Mobile Virtual Network Operator. Budget Mobiel is in dit voorbeeld de MVNO van KPN. Bij Budget Mobiel draait het om “onbeperkt”. Echt alles is onbeperkt bij de sim only provider. Je kunt onbeperkt internetten, bellen en sms’en voor een vast bedrag per maand. Er zijn geen limieten zoals het geval is bij veel andere providers.

Abonnementen

Bij de abonnementen van Budget Mobiel wordt automatisch gebruik gemaakt van het 4G netwerk. Budget Mobiel heeft niet een uitgebreid aanbod van sim only abonnementen zoals je bij veel andere providers ziet. Terwijl je bij een gemiddelde provider eindeloos kunt combineren tussen belminuten, sms’jes en mb’s is dit bij Budget Mobiel niet mogelijk. Dat is ook niet nodig. Bij Budget Mobiel is bijna alles onbeperkt en dat heeft de provider uitgedrukt in één abonnement.

Vergelijk Budget Mobiel abonnementen

Onbeperkt internet?

Ja, Budget Mobiel is dé provider als het aankomt op onbeperkt mobiel internet. Alles is onbeperkt bij Budget Mobiel behalve de snelheden. Het abonnement dat Budget Mobiel aanbiedt heeft een ongelimiteerd aantal Mb’s dat je kunt verbruiken. Er is geen limiet. Hierdoor wordt de snelheid ook niet verlaagd als de limiet bereikt is, aangezien er geen limiet is. De snelheid van internet blijft continu hetzelfde en je voorkomt hoge buiten-de-bundel kosten met een onbeperkt internet abonnement van Budget Mobiel.