KPN

kpnlargeKPN is één van de oudste providers van Nederland. Het bedrijf heeft niet alleen een mobiel netwerk inclusief 4G licentie maar het beschikt ook over een landelijk vast netwerk. Het is een échte Nederlandse provider hoewel het steeds meer in handen is gekomen van buitenlandse investeerders. Dat neemt niet weg dat de Nederlandse historie diep geworteld in het bedrijf is. Iedereen kent iemand die bij het bedrijf werkt of gewerkt heeft.

4G dekking

Het netwerk van KPN wordt gezien als een betrouwbaar netwerk. KPN was de eerste Nederlandse provider met een landelijke 4G dekking. Het bedrijf loopt in Nederland altijd voorop in de ontwikkelingen van mobiele communicatie en dat was ook nu weer het geval. Als het toch voorkomt dat je geen 4G dekking hebt in een bepaald gebied dan schakelt je mobiel automatisch over naar de 3G netwerk van KPN. Hierdoor ben je vrijwel altijd verzekerd van een uitstekende dekking en is internetten op elke locatie van Nederland mogelijk.

Abonnementen

KPN heeft een ruim aanbod van abonnementen die gericht zijn op consumenten maar ook voor de zakelijke markt is er voldoende keuze. Voor consumenten is er de keuze voor een sim only contract of een contract in combinatie met een toestel. Bij een sim only van KPN ontvang je een 3-in-1 simkaart en geen mobiele telefoon. Hierdoor zijn de sim only tarieven laag en profiteer je van lage maandlasten die bij dit type abonnement horen.


Onbeperkt internet?

Nee, KPN biedt geen onbeperkt internet meer aan maar het heeft wel een abonnement dat aardig in de buurt komt. KPN heeft namelijk een bundel met 100GB data. Er is sprake van een datalimiet bij dit KPN abonnement maar met de hoeveelheid van 100GB per maand staat het vrijwel gelijk aan onbeperkt internet, hoewel het niet zo genoemd mag worden.