KPN

kpnlargeKPN is één van de oudste providers van Nederland. Het bedrijf heeft niet alleen een mobiel netwerk inclusief 4G licentie maar het beschikt ook over een landelijk vast netwerk. Het is een échte Nederlandse provider hoewel het steeds meer in handen is gekomen van buitenlandse investeerders. Dat neemt niet weg dat de Nederlandse historie diep geworteld in het bedrijf is. Iedereen kent iemand die bij het bedrijf werkt of gewerkt heeft.

4G dekking

Het netwerk van KPN wordt gezien als een betrouwbaar netwerk. KPN was de eerste Nederlandse provider met een landelijke 4G dekking. Het bedrijf loopt in Nederland altijd voorop in de ontwikkelingen van mobiele communicatie en dat was ook nu weer het geval. Als het toch voorkomt dat je geen 4G dekking hebt in een bepaald gebied dan schakelt je mobiel automatisch over naar de 3G netwerk van KPN. Hierdoor ben je vrijwel altijd verzekerd van een uitstekende dekking en is internetten op elke locatie van Nederland mogelijk.

Abonnementen

KPN heeft een ruim aanbod van abonnementen die gericht zijn op consumenten maar ook voor de zakelijke markt is er voldoende keuze. Voor consumenten is er de keuze voor een sim only contract of een contract in combinatie met een toestel. Bij een sim only van KPN ontvang je een 3-in-1 simkaart en geen mobiele telefoon. Hierdoor zijn de sim only tarieven laag en profiteer je van lage maandlasten die bij dit type abonnement horen.

Onbeperkt KPN internet?

Vergelijk direct KPN abonnementen

Onbeperkt internet?

Nee, KPN biedt geen onbeperkt internet meer aan in de vorm van een snelheidsverlaging. Eigenlijk ging het dan om gratis internetten buiten de bundel met een lagere snelheid van 64 Kbps. Hiermee was KPN één van de vier providers die dit kostenbesparende abonnement aanbod. Jammer genoeg wordt dit abonnement niet meer bij KPN aangeboden. Er is sprake van een datalimiet bij een KPN abonnement maar als de limiet bereikt wordt dan stopt de toegang tot internet. Hierdoor is het niet mogelijk om hoge kosten te maken met een internetbundel van KPN. Voor iedereen die geregeld buiten de bundel kosten maakt is dit een geschikte eigenschap.