KPN onbeperkt internet

kpnlargeKPN is één van de oudste providers van Nederland. Het bedrijf heeft niet alleen een mobiel netwerk inclusief 4G licentie maar het beschikt ook over een landelijk vast netwerk. Het is een échte Nederlandse provider hoewel het steeds meer in handen is gekomen van buitenlandse investeerders. Dat neemt niet weg dat de Nederlandse historie diep geworteld in het bedrijf is. Iedereen kent iemand die bij het bedrijf werkt of gewerkt heeft.

4G en 5G dekking

Het netwerk van KPN wordt gezien als een betrouwbaar netwerk. KPN was de eerste Nederlandse provider met een landelijke 4G dekking en nu is het op weg om hetzelfde voor elkaar te krijgen met 5G. Het bedrijf loopt in Nederland altijd voorop in de ontwikkelingen van mobiele communicatie en daarmee kies je met KPN voor een betrouwbare partij. Als het toch voorkomt dat je geen 4G dekking hebt in een bepaald gebied dan schakelt je mobiel automatisch over naar de 3G netwerk van KPN. Hierdoor ben je vrijwel altijd verzekerd van een uitstekende dekking en is internetten op elke locatie van Nederland mogelijk.

Abonnementen

KPN heeft een ruim aanbod van abonnementen die gericht zijn op consumenten maar ook voor de zakelijke markt is er voldoende keuze. Voor consumenten is er de keuze voor een sim only contract of een contract in combinatie met een toestel. Bij een sim only van KPN ontvang je een 3-in-1 simkaart en geen mobiele telefoon. Hierdoor zijn de sim only tarieven laag en profiteer je van de lage maandlasten die bij dit type abonnement horen.

Vergelijk KPN abonnementen

Onbeperkt internet?

Ja, KPN biedt onbeperkt internet aan in een abonnement genaamd ‘Unlimited Data’. Er is geen sprake van een datalimiet bij dit KPN abonnement. Elke dag krijg je gratis 5GB data wat je vervolgens steeds met 1GB gratis data kunt uitbreiden. Het ‘Unlimited Data’-abonnement is zowel geschikt voor 4G als voor 5G.