Onbeperkt internet maandelijks opzegbaar

providers vergelijkenSim only is een populaire abonnementsvorm waarbij een abonnement wordt afgesloten zonder dat daarbij een mobiel toestel wordt verstrekt. Het mobiele abonnement wordt alleen afgesloten voor de bundel waardoor de maandelijkse kosten laag liggen. Er wordt betaald voor het verbruik van belminuten, sms’jes en internet in de bundel en voor het netwerk. Er zijn geen extra kosten voor het afbetalen van een mobiel toestel. De gebruiker dient voor bij het afsluiten van een sim only abonnement zelf over een toestel te beschikken of er één los aan te schaffen. Er zijn vele verschillende soorten sim only abonnementen verkrijgbaar en bijna iedere provider biedt tegenwoordig wel sim only abonnementen aan. De abonnementen zijn goedkoop, gemakkelijk af te sluiten en soms ook maandelijks opzegbaar.

Voordelen van een maandelijks opzegbare sim only

Het is mogelijk om een sim only contract af te sluiten dat maandelijks opzegbaar is. Het grootste voordeel is dat je bij het afsluiten van dit abonnement nergens aan vast zit. Je zit slechts een maand vast aan het abonnement, bevalt dit niet dan kun je het abonnement ook weer opzeggen met ingang van een volgende maand. Het is ook mogelijk dat je toch graag een ander toestel wilt en ervoor kiest een abonnement af te sluiten in combinatie met een toestel. Het sim only abonnement kan in dit geval worden opgezegd. Sim only heeft het voordeel dat het erg goedkoop is, een stuk voordeliger dan wanneer je kiest voor prepaid. Ook van prepaid kun je ieder moment af maar voor belminuten, sms’jes en internet liggen de kosten bij prepaid een stuk hoger. Maandelijks opzegbare sim only abonnementen zijn vaak wel wat duurder dan een sim only abonnement dat je voor langere tijd afsluit. Je betaalt dus iets meer voor de flexibiliteit van het abonnement.

Vergelijk maandelijks opzegbare abonnementen

Abonnementen en aanbieders

Er zijn verschillende soorten maandelijks opzegbare sim only abonnementen af te sluiten. De inhoud van de abonnementen kan verschillen qua aantal belminuten, sms’jes en de grootte van de internetbundel. Het is zelfs mogelijk om een sim only internetbundel af te sluiten of een sim only abonnement zonder internet. Bepaal eerst zelf waarvan je allemaal gebruik wil maken en hoeveel belminuten, sms’jes en internet je nodig denkt te hebben. Er zijn ook abonnementen verkrijgbaar met onbeperkt bellen of internet. Bekijk vervolgens welke aanbieders een maandelijks opzegbaar sim only abonnement aanbieden. Het loont enorm om de verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken. Zowel grote en bekende providers waaronder Tele2 en Ben bieden maandelijks opzegbare sim only abonnementen aan als minder bekende providers waaronder Youfone, Robin Mobile en Simyo.

Gepubliceerd door op 30 september 2016