Onbeperkt internet met onbeperkt bellen

Stel je voor: je loopt verdwaald door een bos omdat je een avontuurlijke wandeling wilde maken. Maar nu ben je verloren. Het pad is nergens te vinden en je weet de weg niet terug. Als je hulp wilt vragen, kom je erachter dat je bijna geen belminuten over hebt en je datalimiet is bereikt. Paniek! Dat is het moment waarop je beseft dat een sim only met onbeperkt internet en bellen best handig is.

Ben je op zoek naar een nieuw telefoonabonnement waarbij je onbeperkt kunt bellen én gebruik kunt maken van onbeperkt internet? Dan ben je bij onze vergelijker aan het juiste adres. We hebben een breed assortiment aan sim only’s met onbeperkt belminuten die je kunt vergelijken. Of je nu veel belt voor je werk of gewoon graag langdurige telefoongesprekken voert, wij helpen je graag bij het vinden van het perfecte abonnement.

tarieven vergelijken

Vergelijk onbeperkt internet met onbeperkt bellen


Hoe werkt onbeperkt internet?

Een sim only met onbeperkt internet is een mobiel abonnement waarbij je toegang hebt tot een onbeperkte hoeveelheid data voor gebruik op je smartphone. Het belangrijkste kenmerk van zo’n abonnement is dat je onbeperkt kunt internetten zonder je zorgen te hoeven maken over het overschrijden van een bepaalde datalimiet. Wanneer je kiest voor een sim only abonnement met onbeperkt internet, betekent dit dat je zonder beperkingen gebruik kunt maken van internetdiensten zoals surfen op het web, streamen van video’s, downloaden van apps, en het gebruik van sociale media en messaging-apps. Dit betekent dat je vrij bent om zo vaak en zo lang als je wilt gebruik te maken van mobiel internet, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over extra kosten of het vertragen van je internetverbinding.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel je toegang hebt tot onbeperkt internet, er nog steeds regels en beperkingen van toepassing kunnen zijn. Mobiele providers kunnen bijvoorbeeld een fair use policy hanteren. Dit betekent dat hoewel je onbeperkte data kunt gebruiken, er wel een maximum is aan de hoeveelheid data die je kunt verbruiken in een bepaalde periode. Deze limiet is meestal zeer hoog en zal voor de meeste gebruikers geen probleem vormen, maar het voorkomt excessief gebruik van data en beschermt zo de netwerkprestaties voor alle gebruikers.

Daarnaast kun je bij een sim only met onbeperkt internet vaak verschillende combinaties vinden met betrekking tot belminuten. Sommige abonnementen bieden naast onbeperkt internet ook onbeperkt bellen en sms’en. Dit kan handig zijn voor mensen die veel gebruik maken van traditionele telefoongesprekken. Andere abonnementen bieden een beperkt aantal belminuten, waardoor je kunt besparen op je maandelijkse kosten als je minder vaak belt.

Het gemak van een sim only met onbeperkt internet ligt in het feit dat je je geen zorgen hoeft te maken over het overschrijden van je datalimieten of extra kosten voor internetgebruik. Je kunt gebruik maken van al je favoriete internetdiensten zonder beperkingen en je hoeft je geen zorgen te maken over het ophogen van je maandelijkse kosten. Dit geeft je de vrijheid en flexibiliteit om je smartphone volledig te benutten zonder beperkt te worden door een limiet op je internetgebruik.

Looptijden

In de vergelijker worden alle sim only-abonnementen van alle beschikbare providers getoond. Dit betekent dat je een breed scala aan opties hebt om uit te kiezen. Wat het nog beter maakt, is dat al deze sim only’s minimaal onbeperkte belminuten en onbeperkt internet bevatten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het overschrijden van je belminuten of het opmaken van je databundel.

Wat betreft de looptijd van de sim only-abonnementen, heb je de keuze uit een abonnement van 1, 12 of 24 maanden. Dit betekent dat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften en voorkeuren past. Als je op zoek bent naar flexibiliteit, dan kun je gaan voor een abonnement van 1 maand. Als je echter wilt profiteren van lagere maandelijkse kosten, dan kun je kiezen voor een abonnement met een langere looptijd, zoals 12 of 24 maanden.

Belminuten zijn niet duur

Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende appdiensten om met elkaar te communiceren. Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog veel zakelijk of privé belt met je mobiele toestel. Belminuten zijn totaal niet duur, wanneer je maar binnen je mobiele abonnement belt. Heb je een abonnement afgesloten met een kleine belbundel, dan kunnen de kosten hoog oplopen wanneer je meer belt dan het aantal belminuten in je abonnement. Als frequent beller is het daarom verstandig om een abonnement af te sluiten met onbeperkt bellen. Bij vele providers is dit al mogelijk.

Wanneer je een onbeperkt bellen abonnement afsluit betekent dat ook dat je onbeperkt met je toestel kunt bellen zonder dat een provider daar extra kosten voor rekent. Het moet wel gaan om telefoontjes binnen de landsgrenzen. Wanneer je in het buitenland belt of naar het buitenland belt kunnen er wel extra kosten in rekening worden gebracht. Ook voor betaalde nummers betaal je extra. Verder kun je zoveel bellen als je wilt. Een onbeperkt bellen contract is voordelig wanneer je veel belt.

Ben jij deze beller?

  • Je hebt lange gesprekken met vrienden en familie en wilt niet beperkt worden door belminuten.
  • Je werk vereist regelmatig bellen met collega’s en klanten.
  • Je hebt een langeafstandsrelatie en moet regelmatig bellen.
  • Je hebt regelmatig internationale telefoongesprekken.
  • Je hebt kinderen en moet vaak met school of activiteiten communiceren via telefoon.

provider vergelijking

Past onbeperkt bellen bij jou?

Onbeperkte belminuten per maand betekent dat je de mogelijkheid hebt om onbeperkt te bellen zonder extra kosten. Dit houdt in dat je zo vaak als je wilt kunt bellen naar alle nationale vaste en mobiele nummers binnen je telefoonabonnement zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het aantal minuten dat je verbruikt. Dit is vooral handig voor mensen die veel bellen, zoals zakelijke gebruikers of mensen die regelmatig lange telefoongesprekken voeren.

Gemiddeld verbruikt een beller zo’n 150 tot 200 belminuten per maand. Met onbeperkt belminuten per maand haal je hier uiteraard het maximale uit. Het verschil tussen een beperkt aantal belminuten en onbeperkt belminuten is dat je met onbeperkt belminuten nooit meer bang hoeft te zijn voor extra kosten als je over je bundel heen gaat. Je kunt zoveel bellen als je wilt, zonder je zorgen te maken over eventuele extra uitgaven. Dit geeft je de vrijheid om langere gesprekken te voeren en contact te onderhouden met vrienden, familie, collega’s of klanten.

Gemiddeld genomen betekent onbeperkt belminuten per maand dat je op een dagelijkse basis zo’n 5 tot 7 minuten kunt bellen, afhankelijk van het aantal dagen in de maand. In een week zou dit neerkomen op ongeveer 35 tot 49 minuten belminuten. Dit geeft je de flexibiliteit om niet alleen korte telefoongesprekken te voeren, maar ook wat langere gesprekken indien nodig. Het is belangrijk op te merken dat dit gemiddelden zijn en dat het daadwerkelijke verbruik per persoon kan variëren.

Gepubliceerd door op 14 september 2023