Sim only onbeperkt bellen

providers vergelijkenTegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende app diensten om met elkaar te communiceren. Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog veel zakelijk of privé belt met je mobiele toestel. Belminuten zijn totaal niet duur, wanneer je maar binnen je mobiele abonnement belt. Heb je een abonnement afgesloten met een kleine belbundel, dan kunnen de kosten hoog oplopen wanneer je meer belt dan het aantal belminuten in je abonnement. Als frequent beller is het daarom verstandig om een abonnement af te sluiten met onbeperkt bellen. Bij vele providers is dit al mogelijk.

Inbegrepen bij onbeperkt bellen

Wanneer je een onbeperkt bellen abonnement afsluit betekent dat ook dat je onbeperkt met je toestel kunt bellen zonder dat een provider hier extra kosten voor rekent. Het moet wel gaan om telefoontjes binnen de landsgrenzen. Wanneer je in het buitenland belt of naar het buitenland belt kunnen er wel extra kosten in rekening worden gebracht. Ook voor betaalde nummers betaal je extra. Verder kun je zoveel bellen als je wilt. Een onbeperkt bellen contract is voordelig wanneer je veel belt.

Vergelijk onbeperkt bellen

Sim only

Indien je al beschikt over een mobiele telefoon dan kun je een sim only abonnement afsluiten. Je betaalt bij een sim only abonnement alleen voor de inhoud van de bundel en voor niets anders. Er zijn geen extra kosten voor het aflossen van een mobiele telefoon. Sim only abonnementen zijn erg voordelig en worden door vele providers aangeboden. Er worden veel sim only abonnementen aangeboden met een vaste inhoud. Bij diverse providers is het ook mogelijk om de inhoud van een sim only abonnement zelf samen te stellen.

Er worden ook sim only abonnementen aangeboden met onbeperkt bellen. Voor de frequente beller is er geen goedkoper abonnement te verkrijgen dan een sim only abonnement met onbeperkt bellen. De maandelijkse kosten liggen al laag en de kosten zullen niet hoger worden naarmate je meer belt. Je blijft altijd binnen de bundel hoeveel je ook belt.