Onbeperkt internet met 400 belminuten

Stel je voor: je hebt met een vriend afgesproken in een andere stad. Je loopt door de straatjes van het centrum, maar nee, je kunt de locatie niet vinden. Toch maar even bellen? Nou, dat is helaas niet mogelijk, want je hebt bijna geen belminuten over en je datalimiet is bereikt. Wat nu? Dat is het moment waarop je beseft dat je sim only met voldoende belminuten en onbeperkt internet onmisbaar is.

Ben je op zoek naar een onbeperkt-internet-abonnement met 400 belminuten? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze vergelijker kun je verschillende sim only’s met minimaal 400 belminuten met elkaar vergelijken. Ontdek welk abonnement het beste bij jou past.

tarieven vergelijken

Vergelijk onbeperkt internet met 400 belminuten


Hoe werkt onbeperkt internet?

Een sim only met onbeperkt internet is een mobiel abonnement waarbij je toegang hebt tot onbeperkte hoeveelheid data via je smartphone, zonder dat daar een limiet aan verbonden is. Dit betekent dat je zoveel kunt surfen, streamen, downloaden en gebruik kunt maken van online diensten als je nodig hebt, zonder je zorgen te maken over extra kosten of een datalimiet. Dit type abonnement is ideaal voor mensen die regelmatig intensief gebruik maken van internet op hun mobiele telefoon. Of je nu graag video’s streamt, veel gebruikmaakt van social media, online games speelt of je telefoon gebruikt als hotspot, met een sim only met onbeperkt internet ben je altijd verzekerd van voldoende data.

Hoewel het onbeperkt internet wordt genoemd, zijn er vaak wel enkele regels en voorwaarden aan verbonden. Zo heeft vrijwel elke provider een ‘fair use policy’, wat betekent dat je het internet niet op een extreme manier mag gebruiken die de normale gebruikerservaring voor anderen negatief kan be├»nvloeden. Dit betekent bijvoorbeeld dat je het internet niet constant op de hoogste snelheid kunt gebruiken om grote bestanden te downloaden. In de praktijk zal dit echter zelden een probleem vormen, tenzij je echt excessief internetgebruik hebt.

Het gemak van een sim only met onbeperkt internet is dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het overschrijden van je datalimiet. Je kunt zonder nadenken gebruik maken van het internet, waar en wanneer je maar wilt. Dit geeft je veel vrijheid en flexibiliteit, omdat je niet gebonden bent aan wifi-netwerken of je zorgen hoeft te maken over extra kosten bij overmatig datagebruik.

Bij een sim only met onbeperkt internet kun je vaak kiezen uit verschillende combinaties met belminuten. Dit betekent dat je zelf kunt bepalen hoeveel belminuten je nodig hebt naast het onbeperkte internet. Hierdoor kun je het abonnement helemaal afstemmen op jouw persoonlijke behoeften en gebruikspatroon. Of je nu veel belt, voornamelijk via internet communiceert of liever kiest voor een minimale hoeveelheid belminuten, er is altijd een combinatie die bij je past.

Looptijden

In de vergelijker worden alle sim only’s van alle beschikbare providers getoond. Dit betekent dat je een volledig overzicht krijgt van alle opties waaruit je kunt kiezen. Het is handig om te weten dat al deze sim only’s minimaal 400 belminuten hebben en onbeperkt internet bieden. Dit zorgt ervoor dat je altijd genoeg data hebt om te surfen en te streamen. Daarnaast is het ook goed om te weten dat de getoonde sim only’s verschillende looptijden hebben. Je kunt kiezen voor een looptijd van 1, 12 of 24 maanden. Dit geeft je de vrijheid om te bepalen hoe lang je aan het abonnement wilt vastzitten. Zo kun je een optie kiezen die het beste bij jouw behoeften en omstandigheden past.

Ben jij deze beller?

  • Je hebt geen dagelijkse telefonische activiteiten.
  • Je geeft de voorkeur aan sms’en boven bellen.
  • Je hebt een gemiddeld belgedrag en gebruikt de telefoon matig.
  • Je maakt voornamelijk gebruik van wifi om te internetten en bellen via internet.
  • Je maakt spaarzaam gebruik van de telefoon.

provider vergelijking

Past 400 belminuten bij jou?

Als je een abonnement hebt met 400 belminuten per maand, betekent dit dat je maandelijks recht hebt op 400 minuten om te bellen. Dit lijkt misschien veel, maar het hangt af van hoeveel je daadwerkelijk belt. Een gemiddelde beller verbruikt ongeveer 150 tot 200 belminuten per maand, wat betekent dat je veel meer belminuten hebt dan je waarschijnlijk zult gebruiken. Het kan dus zijn dat je niet al je belminuten opmaakt en dat je eigenlijk meer betaalt voor belminuten die je niet gebruikt.

Als we kijken naar hoeveel 400 belminuten per maand gemiddeld per dag en week zijn, moet je deze aantallen verdelen. In een maand zijn er ongeveer 30 dagen, wat betekent dat je gemiddeld ongeveer 13 minuten per dag kunt bellen. Dit lijkt misschien niet veel, maar als je bedenkt dat je ook sms’jes, internet en andere diensten gebruikt, kan het voldoende zijn. Op een wekelijkse basis betekent dit dat je gemiddeld ongeveer 57 minuten per week kunt bellen. Het is belangrijk om te bedenken dat dit gemiddelden zijn en dat je soms meer en soms minder zult bellen, afhankelijk van je behoeften en gebruikspatronen.

Als je vanuit het perspectief van de gemiddelde beller kijkt, heb je met 400 belminuten per maand meer dan genoeg om je behoeften te dekken. Het verschil met het gemiddelde verbruik van 150 tot 200 belminuten is aanzienlijk, wat betekent dat je waarschijnlijk overblijft met ongebruikte belminuten aan het einde van de maand. Het kan dus verstandig zijn om te overwegen of je echt zoveel belminuten nodig hebt of dat je mogelijk kunt besparen door een goedkoper abonnement te kiezen dat beter past bij je belgedrag.

Gepubliceerd door op 15 september 2023