Is je abonnement bijna afgelopen en wil je graag je abonnement verlengen? Dan wordt het tijd om daar eens naar te kijken want er zijn verschillende soorten abonnementen en contracten die je af kunt sluiten. Daarbij dien je ook rekening te houden met een bepaalde periode. Ga je een abonnement verlengen voor een jaar of voor twee jaar? Het kan altijd veel goedkoper zijn als je voor een langere periode kiest, maar wil je dat ook wel? Bekijk goed de voorwaarden en de mogelijkheden en maak dan de keuze wat jij het meest prettig vindt. Vergeet uiteraard ook niet om de abonnementen te vergelijken zodat je weet dat je niet teveel betaalt voor je onbeperkt internet abonnement.

Tevreden en abonnement verlengen

Als je tevreden bent over je huidige provider en je hebt geen klachten, waarom zou je dan een andere provider kiezen? Misschien past het abonnement ook nog steeds goed bij je, alleen maar een reden om dat je abonnement te verlengen en er gewoon gebruik van te maken. Je kunt hierdoor online vaak gemakkelijk je abonnement verlengen, maar meestal krijg je ook een brief thuis of bellen ze je op, en vragen wat je wil. Vaak hebben ze ook een leuke aanbieding omdat ze je graag als klant willen houden. Ook daar zou je dan op in kunnen gaan en zo kun je je abonnement vernieuwen en dan soms nog wel eens goedkoper uit zijn dan voorheen. Als je nergens op reageert dan wordt het abonnement stilzwijgend verlengd. Het wordt dan niet weer voor een jaar verlengd maar steeds voor een maand. Je kunt het dan iedere maand opzeggen, wanneer jij dat wil.

Online abonnement verlengen

Een onbeperkt internet abonnement verlengen gaat gemakkelijk. Je logt in bij je provider en dan kun je zien tot wanneer je abonnement loopt. Vervolgens kun je dan zien wat je gemiddeld verbruikt, als dat precies is wat er binnen je abonnement past, dan zou je zomaar kunnen denken aan abonnement verlengen. Het is voor jou een stuk gemakkelijker, want daardoor heb je weer een vaste periode een abonnement. Je wil niet buiten je bundel gaan met bellen dus daarom is het goed dat je regelmatig bekijkt of je belabonnement nog bij je past. Soms bel je minder dan verwacht en kun je misschien beter je abonnement aanpassen. Maar doe dat alleen wanneer het nodig is, want wanneer je ineens weer meer gaat bellen ga je ook meer betalen als dat buiten de bundel is en dat zou zonde zijn.

Telefonisch abonnement verlengen

De provider neemt vaak een paar maanden voordat je abonnement is afgelopen contact met je op. Ze leggen dan uit dat je abonnement bijna is verlopen en vragen dan of je je abonnement wil verlengen. Als je het nog niet weet dan zullen ze altijd met een leuke aanbieding komen en deze kun jij dan kiezen wanneer je daar behoefte aan hebt. Het gaat erom dat je gaat kijken wat er op dat moment bij je past. Als je meer gaat bellen kan dat het abonnement aangepast worden. Als je tevreden bent en het gaat goed dan kunnen ze het telefonisch voor je verlengen. Je krijgt dan een bevestiging en dan is alles weer voor een bepaalde periode geregeld.