T-Mobile introduceert per 16 januari een nieuw type bundel voor een vast bedrag van 35 euro per maand. Het abonnement draagt de naam Go Unlimited EU en bestaat uit een tweejarig contract. Dit nieuwe abonnement van de provider biedt alles onbeperkt aan; mb’s, sms en bellen. Het is verkrijgbaar voor zakelijke klanten maar ook voor consumenten.

Wat is Go Unlimited EU?

Go Unlimited EU is het abonnement waarbij je de hoogste internetsnelheid krijgt en er onbeperkt gebruik van kunt maken. De verbinding verloopt via het 4G netwerk waardoor de snelheid optimaal is. Naast een onbeperkte databundel kun je onbeperkt bellen en sms’en in de EU. In de EU kun je 60 dagen onbeperkt data gebruiken. Gebruikers krijgen eerst gratis 5GB en kunnen deze vervolgens uitbreiden met gratis 1GB door dit te activeren. Het nieuwe abonnement bestaat uit verschillende varianten:

  • T-Mobile Go Unlimited EU: Onbeperkt data, bellen en sms’en in Nederland, onbeperkt bellen en sms’en plus zestig dagen onbeperkt internet in de EU. Daarna 10GB per maand in de EU. En tot 300 verschillende telefoonnummers te bellen per maand van Nederland naar de EU.
  • T-Mobile Go Unlimited EU + USA: Onbeperkt data, bellen en sms’en in Nederland, onbeperkt bellen en sms’en en zestig dagen onbeperkt internet in de EU én op het netwerk van T-Mobile USA. Daarna 10GB per maand in de EU en op het netwerk van T-Mobile USA.
  • T-Mobile Go met 1GB p/mnd (Basic), 5GB p/mnd (Next) en 10GB (Up) p/mnd: Onbeperkt bellen in Nederland, en tot 120 minuten bellen in de EU.
  • Go ‘Up’ biedt daarnaast kosteloos als extra optie Datavrije Muziek: in Nederland muziek streamen zonder data uit je abonnement te verbruiken.
  • Go ‘Up’ klanten die het einde van hun maandelijkse databundel bereiken, kunnen in Nederland op een lagere download-snelheid mobiel blijven internetten.