T-Mobile onbeperkt internet

tmobilelargeT-Mobile is een van grootste providers van Nederland als het om aantallen abonnees gaat. Het bedrijf heeft miljoenen abonnees in Nederland en ook nog een groot aantal prepaid klanten. De verschuiving van prepaid naar abonnement zet ook bij T-Mobile nog steeds door. Het netwerk van T-Mobile is in 2020 als beste getest van Nederland. Dit is een pluspunt dat niemand kan negeren die op zoek is naar een nieuw abonnement.

4G en 5G dekking

Als één van de drie “grote” providers beschikt ook T-Mobile over een 5G-licentie. Met deze licentie is T-Mobile aan het werk gegaan waarna het nu een volledig landelijke dekking voor 5G bewerkstelligde. Met de goed werkende 5G verbinding is internet op je smartphone enorm snel. Als je toch in een gebied komt waar de 5G dekking niet optimaal is, dan kiest je mobiele telefoon automatisch het 4G netwerk van T-Mobile. Door het overschakelen ben je altijd verzekerd van een snelle internetverbinding – waar je je ook bevindt in Nederland.

Abonnementen

De abonnementen van T-Mobile worden opgedeeld in twee varianten: de normale sim-only’s en de “Unlimited”-abonnementen. Het verschil tussen de twee abonnementssoorten is al min of meer duidelijk uit de namen. Bij de normale sim only abonnementen is er een vaste datalimiet; ga over de bundel en je betaalt extra. Het “Unlimited”-abonnement heeft geen datalimiet; internetten is écht onbeperkt als je voor deze bundel kiest.

Vergelijk T-Mobile abonnementen

Onbeperkt internet?

Ja, T-Mobile is één van de weinige Nederlandse providers die onbeperkt internet aanbiedt. Bij een aantal abonnementen van het bedrijf is er geen limiet op het aantal MB’s dat je gebruikt. Het gaat hierbij om de “Unlimited”-abonnementen van T-Mobile. Bij deze abonnementsvorm is er geen beperking op de internetbundel, internetten wordt niet stopgezet en de snelheid gaat ook niet omlaag. Zo kun je Whatsapp blijven gebruiken. Muziek streamen via Spotify of video’s bekijken op Youtube terwijl je je nooit zorgen hoeft te maken over een datalimiet.