Dat het onbeperkt internet abonnement populair is hoeven we je niet meer te vertellen. Nadat T-Mobile de deuren voor onbeperkte databundels opende is het snel opgevolgd door Tele2. Sinds de introductie van het Unlimited abonnement op 17 mei heeft Tele2 al ruim 110.000 klanten mogen verwelkomen. Dat heeft een woordvoerder van Tele2 vertelt tegen Telecompaper.

Groei klanten

De kwartaalcijfers van Tele2 lieten al goede tekenen van groei zien. Uit deze cijfers kwam naar voren dat de provider met het nieuwe Unlimited abonnement 69.000 nieuwe klanten had weten te trekken. De toename van klanten is daarna niet gestopt. In anderhalf maand tijd zijn daar nog eens 40.000 nieuwe klanten bijgekomen.

Het abonnement van Tele2 is goedkoper in de markt gezet dan die van concurrent T-Mobile. Terwijl T-Mobile 35 euro per maand voor de bundel vraagt is Tele2 10 euro per maand goedkoper met een maandtarief van 25 euro per maand. In de beginperiode van T-Mobile meldde het bedrijf dat het 100.000 nieuwe klanten erbij kreeg door de introductie van het Unlimited abonnement.