Tele2 begint morgen met het aanbieden van een écht onbeperkt internet abonnement. “Tele2 staat voor het opschudden van de markt. Vandaag veranderen we de mobiele markt in Nederland voorgoed”, verklaart topman Jon James van Tele2 Nederland. Het abonnement beschikt standaard over 4G internet. Velen verwachtten dat Tele2 de eerste zou zijn met het aanbieden van onbeperkt internet maar T-Mobile was de telecomprovider een stap voor. De prijsvechter stapt hiermee in de voetsporen van T-Mobile dat al eerder de onbeperkt internet revolutie begon.

Prijzenoorlog

Met de toetrede van Tele2 tot het onbeperkte aanbod wordt mogelijk een prijzenoorlog in gang gezet. Daar profiteert de consument van aangezien meer concurrentie vaak leidt tot lagere tarieven. Tele2 gaat meteen al 10 euro onder de prijs van T-Mobile zitten met een bundelprijs van 25 euro per maand. Bestaande klanten die op dit moment een 24GB bundel hebben worden automatisch overgezet naar de nieuwe Unlimited bundel.

Unlimited bundel

Iedere klant krijgt standaard 5GB internet per dag. Mocht dit opraken dan kun je dit met een sms met een extra GB verhogen. Dit kan onbeperkt verhoogd worden. In Europa geldt een limiet van 6GB per maand.