Tele2 heeft een nieuwe bundel geïntroduceerd: Unlimited Data Elk Weekend. Met de nieuwe bundel kunnen abonnees hun bestaande abonnement uitbreiden om elk weekend onbeperkt internet te krijgen. Voor een bedrag van 5 euro per maand is de Unlimited Data Elk Weekend-bundel te gebruiken in combinatie met het Tele2-abonnement.

Unlimited Data Elk Weekend

Tele2 heeft op het forum de nieuwe bundel aangekondigd. Unlimited Data Elk Weekend start elke vrijdag om 18:00 uur en eindigt automatisch op zondag om 23:59 uur. Gedurende deze periode geldt er geen datalimiet in Nederland. In andere landen binnen de EU geldt een limiet van 3 GB. De voorwaarden van de bundel zijn verder gelijk aan het volledige Unlimited Data-abonnement van Tele2. De Unlimited Data Elk Weekend-bundel is maandelijks opzegbaar.

Als de prijsvechter die abonnementen met onbeperkt internet introduceerde onder het grote publiek, heeft Tele2 al vaker nieuwe bundels aan het assortiment toegevoegd. Eerder maakte Tele2 het al mogelijk om 24 uur lang onbeperkt internet te krijgen met de 24 uur Unlimited Data bundel. Deze bundel, die een dag geldig is, is verkrijgbaar voor 3 euro.