Tele2 onbeperkt internet

tele2largeDe diensten van Tele2 zijn de laatste tijd veel op televisie geweest; niet omdat het moet maar omdat het kan. Iedereen kent de reclames van de provider met “trek het internet leeg”. Met het 4G netwerk dat men ingericht heeft voor de Nederlandse gebruikers probeert het van oorsprong Zweedse bedrijf klanten over te halen om ook van de diensten gebruik te maken. Met de lage tarieven worden niet alleen sim only abonnementen in de markt gezet, maar ook abonnementen in combinatie met een toestel. Zo is er bij Tele2 voor ieder wat wils.

4G en 5G dekking

Tele2 was na KPN, Vodafone en T-Mobile de vierde provider met een landelijke 4G dekking. En ook voor 5G biedt het nu dekking. Dit betekent dat internet op het snelst is als je surft op je mobiel met een Tele2 abonnement. De provider beschikt niet over een eigen 3G netwerk en maakt daarom gebruik van het 3G netwerk van T-Mobile. Mocht het dan voorkomen dat de 4G of 5G dekking niet voldoende is, dan schakelt je mobiele telefoon automatisch over naar het 3G netwerk van T-Mobile dat je niet in de steek laat.

Abonnementen

De abonnementen van Tele2 zijn goed geprijsd waarbij het in veel situaties voorkomt dat het Tele2 abonnement zelfs de goedkoopste keuze is. Het abonnement van Tele2 dat enorm populair is bestaat uit een ongelimiteerde bundel. Dit abonnement heeft een lage prijs en wordt veel gebruikt in combinatie met populaire toestellen. Deze bundel van Tele2 is echter ook als sim only verkrijgbaar.

Vergelijk Tele2 abonnementen

Onbeperkt internet?

Ja, Tele2 biedt vanaf 17 mei 2017 een onbeperkte databundel aan. Je ontvangt 5GB internet per dag. Als dit op is kun je een sms versturen waardoor de bundel met 1GB uitgebreid wordt. Als deze vervolgens weer op is dan kun je wederom een sms versturen. Dit kun je onbeperkt doen. Iedere dag ontvang je opnieuw 5GB.