Robin Mobile, de prijsvechter op het gebied van onbeperkte bundels, biedt vanaf begin volgend jaar 4G internet voor alle abonnementen. Op dit moment geldt dit alleen voor de twee duurste bundels van de provider. Vanaf 15 januari 2018 kunnen alle klanten gebruik maken van de snellere verbinding. Dit maakte Robin Mobile bekend aan de huidige klanten via een e-mail. Bovendien worden de zakelijke abonnementen in prijs verlaagd.

KPN netwerk

De abonnementen van Robin Mobile maken gebruik van het KPN netwerk. Voor de levering van 4G diensten maakt het ook gebruik van het 4G netwerk van KPN. Niet alleen worden de huidige bundels naar dit netwerk verplaatst maar ook nieuwe bundels worden standaard geleverd met 4G internet. Bestaande klanten hoeven niets te doen voor de overstap naar 4G. Bekijk deze pagina voor meer informatie over Robin Mobile.

Hogere snelheid voor Junior en Gewoon Snel

De bundels met de naam Junior en Gewoon Snel krijgen bovendien een hogere snelheid. De snelheden zijn op dit moment respectievelijk 2 en 4 Mbit/s en deze worden per 14 december verhoogd naar 4 en 8,2 Mbit/s. Dit is het dubbele van de huidige snelheden. De zakelijke abonnementen Robin Klein Zakelijk en Robin Zakelijk worden goedkoper. Deze kosten nu respectievelijk 24,95 en 27,95 euro en gaan vanaf 14 december 16,95 en 24,95 euro exclusief btw kosten.