Vodafone heeft geregeld acties voor nieuwe klanten maar het bedrijf laat de bestaande klanten ook niet in de kou staan tijdens de kerst. Net als afgelopen jaar kunnen klanten van Vodafone gratis internetten zonder een limiet. De actie geldt voor klanten met een abonnement maar ook voor prepaid klanten.

Onbeperkt internetten

De actie loopt van 25 december 0:00 uur tot en met 26 december 23:59 uur, precies de twee kerstdagen. De data die tijdens deze periode verbruikt wordt gaat niet van de databundel af en er worden achter geen kosten voor in rekening gebracht. De actie geldt ook voor klanten met een Belcompany Mix of een Sizz abonnement. Als je twijfelt of jij er ook gebruik van kunt maken dan kun je dit controleren op de website van Vodafone. Abonnementen die standaard geen internet in de bundel hebben kunnen er helaas geen gebruik van maken. Dit zijn de volgende abonnementen: Scherp S, Start S, Hollandsnieuwe, Vodafone Thuis. Zakelijke klanten zonder een internetbundel kunnen ook geen gebruik maken van de actie.

Het is een slimme zet van de provider om de bestaande klanten tijdens kerst in het zonnetje te zetten. Terwijl iedereen bij familie op bezoek is en gebruik kan maken van een WiFi verbinding is het mogelijk niet een nodig om er gebruik van te maken. De actie is dan ook vooral handig voor mensen die moeten werken en niet veel te doen hebben of voor personen die op reis gaan naar familie. Als gebruik maakt van de actie let dan goed op de begin- en einddatum zodat je niet je gehele bundel binnen korte tijd verbruikt.