Vodafone heeft per 1 oktober de voorwaarden van de Red Unlimited-abonnementen aangepast. De dagbundels zijn verdubbeld, het aanvullen van de dagbundel is verhoogd en de EU-bundel van het onbeperkte abonnement is ook uitgebreid. Met Vodafone Red Unlimited kun je onbeperkt internetten, bellen en sms’en in Nederland.

Verdubbeling dagbundel

Vanaf deze maand is de dagbundel van 5 GB verhoogd naar 10 GB. De verdubbeling van de dagbundel betekent dat je tot 10 GB kunt gebruiken zonder dat de verbinding wordt verbroken. Pas na een dagverbruik van meer dan 10 GB dien je de bundel (gratis) aan te vullen. Waar dat aanvullen van de dagbundel eerder per 1 GB gebeurde, is dit nu verdubbeld naar 2 GB. Het aanvullen van de dagelijkse databundel kan vanuit de Vodafone-app.

In aanvulling op deze wijzigingen van het Red Unlimited-abonnement heeft Vodafone ook de EU-limiet verhoogd. Deze was 25 GB per maand en is nu verhoogd naar 40 GB per maand. Deze bundel is geldig in alle EU-landen, en in een aantal landen daarbuiten, zoals Turkije, Zwitserland en Albanië. Vodafone stuurt je een sms wanneer je 80% en 100% van je databundel (40 GB) hebt verbruikt.