Vodafone onbeperkt internet

vodafone largeVodafone is een van oorsprong Britse provider met mobiele netwerken in 42 landen. Met de 140 Vodafone winkels is het bedrijf niet alleen online actief, maar ook met normale telefoonwinkels. In Nederland heeft de provider meer dan 5 miljoen klanten.

4G en 5G dekking

Vodafone is één van de vier providers in Nederland met een licentie voor 4G en een van de drie providers met een 5G-licentie. Deze licentie geeft Vodafone het recht om een eigen 5G netwerk te maken en dat heeft het bedrijf dan ook gedaan. Als het op de 4G dekking aankomt dan zit je bij Vodafone goed. Het 4G netwerk van de provider heeft een landelijke dekking waardoor je overal in Nederland goed bereikt hebt. Mocht het zich toch voordoen dat je een keer geen 4G bereik hebt, dan is dit geen probleem. Je mobiele telefoon schakelt in dat geval automatisch over naar het betrouwbare 3G netwerk van Vodafone. Je hebt dan zelfs in de moeilijk bereikbare gebieden van Nederland een verbinding met het mobiele netwerk.

Abonnementen

Bij Vodafone zijn er een aantal abonnementsvormen waar je uit kunt kiezen. Dit zijn de Start en Red abonnementen. Het verschil tussen deze typen abonnementen is het aantal belminuten dat je iedere maand krijgt en de hoeveelheid mb’s. Het Red Unlimited abonnement is het meest uitgebreide contract dat Vodafone aanbiedt.

Vergelijk Vodafone abonnementen

Onbeperkt internet?

Ja, onbeperkt internetten is mogelijk bij Vodafone. Er is geen datalimiet aanwezig bij het Red Unlimited abonnement. Moet je geregeld extra betalen voor internetgebruik buiten de bundel? Bij het Red Unlimited abonnment van Vodafone betaal je nooit extra voor het dataverbruik. Doordat er geen extra kosten zijn voor internetten is het mogelijk om vele euro’s te besparen als je een grootverbruiker van data bent.