De sim only provider Youfone heeft het aanbod van abonnementen gewijzigd en uitgebreid. De bestaande bundels zijn uitgebreid met meer belminuten en er zijn nieuwe bundels beschikbaar. Al deze veranderingen staan centraal in de nieuwe ‘Wat You Wil’ campagne welke gisteren van start is gegaan. Met een aanbieding van 1 euro voor de eerste maand wil Youfone nieuwe klanten lokken.

Onbeperkte data?

De nieuwe bundel waar Youfone veel aandacht aan besteed heeft is de onbeperkte databundel. Voor slechts 21 euro per maand kan de gebruiker onbeperkt surfen, appen en e-mail versturen via het betrouwbare netwerk van KPN. Het addertje onder het gras is de fair use policy. In tegenstelling tot wat Youfone beweerd is de bundel niet volledig onbeperkt. Er is een datalimiet ingesteld op 15GB zodat het dataverbruik niet te hoog wordt. Als deze limiet bereikt dan gaat de snelheid terug naar 64 Kbps.

Hoewel de internetbundel van Youfone misschien niet volledig onbeperkt is geldt dit wel voor de onbeperkte belbundel. Deze is verkrijgbaar voor 10 euro per maand. Deze is af te sluiten in combinatie met acht verschillende databundels. Je hebt de keuze uit 3G en 4G bundels.

Youfone onbeperkt